Web Analytics Made Easy - Statcounter

مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا در جریان حضور در یک نهاد وابسته به رونالد ریگان ضمن تمجید از ناآرامی‌های اخیر در ایران، مواردی را نیز علیه مواضع منطقه‌ای ایران مطرح کرد.

قدس آنلاین:  به گزارش اسپوتنیک، مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا بخش مهمی از اظهاراتش را به صحبت علیه ایران و تکرار اتهام‌های آمریکایی‌ها درباره مواضع داخلی و خارجی این کشور اختصاص داد و با اشاره به تشکیل ائتلاف دریایی واشنگتن در خلیج فارس گفت: "ما برای ایجاد بازدارندگی در برابر تجاوزگری به تلاش‌هایمان برای افزودن شرکای بیشتر به "ساختار امنیت دریانوردی بین‌المللی" در تنگه هرمز ادامه می‌دهیم".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکید وی برای تقویت تلاش‌های واشنگتن به منظور افزودن تعداد بیشتری از کشورها به این ائتلاف دریایی در حالی مطرح شده که بنا بر گزارش رسانه‌های غربی، بعضی از متحدان مهم اروپایی آمریکا از قبیل فرانسه ضمن تاکید بر اینکه قصدی برای ملحق شدن به این ائتلاف ندارند، به دیگر کشورهای اروپایی توصیه کرده‌اند که به ائتلاف آمریکا ملحق نشوند. "ساختار امنیت دریانوردی بین‌المللی" نام ائتلاف به رهبری آمریکا است که این کشور برای حفاظت از کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده است.

وی همچنین ایران و کره شمالی را "رژیم‌های سرکش" توصیف کرد و گفت: "تهدیدهای رژیم‌های سرکش شامل برنامه سلاح‌های اتمی کره شمالی و تداوم تلاش‌های ایران برای بی‌ثبات کردن خاورمیانه، ادامه دارد".

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا هیچ شک و نگرانی در ذهن شما در خصوص اعزام اعزام نظامیان (آمریکایی) به عربستان سعودی وجود دارد؟ پاسخ داد: «(عربستان سعودی) یک شریک بلندمدت ما در منطقه بوده است و ما منافع امنیتی مشترکی داریم اول از همه در قبال ایران (ما و سعودی‌ها منافع مشترک داریم). این موضوع مهم است که ما به متحدان و شرکایمان در منطقه اطمینان بدهیم که ما برای کمک به آنها برای حفظ نظم قانون محور و هنجارهای بین‌المللی، ضرورت بازدارندگی ایجاد کردن در برابر رفتار شرورانه ایران حضور داریم».

رئیس پنتاگون در بخشی از جواب خود به سوالی درباره احتمال اعزام نظامیان بیشتری آمریکایی به منطقه غرب آسیا برای مقابله با «تهدیدات ایران و نیروهای نیابتی‌اش»، گفت که وزارت دفاع آمریکا شرایط را چه در خاورمیانه باشد و چه در شرق آسیا، کاملا زیر نظر دارد و در صورت ضرورت، تصمیم‌های لازم را برای اعزام نیرو و تجهیزات اتخاذ می‌کند.

وزیر دفاع آمریکا در بخشی از سوال و جواب با مجری فاکس نیوز به ناآرامی‌های پس از افزایش بهای بنزین در ایران اشاره کرد و این ناآرامی‌ها را «یک تحول و اقدام خوب» خواند. اسپر با تمجید از مواضع دولت دونالد ترامپ علیه ایران ادعا کرد: "آنچه در ما این روزها در خیابان‌های ایران می‌بینیم حاکی از آن است که رژیم (ایران) در نتیجه کارزار فشار حداکثری ما، تحت فشار فزاینده است".

منبع: اسپوتنیک

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزیر دفاع آمریکا اغتشاشات در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع آمریکا: ده‌ها میلیارد کمک برای اسرائیل ارسال کرده‌ایم

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا امروز چهارشنبه مدعی شد که ایران «هنوز تهدیدی برای کل خاورمیانه است.

به گزارش فارس، ادعای لوید آستین در حالی مطرح شد که او بار دیگر حمایت ایالات متحده آمریکا از رژیم اسرائیل را در جنگی که به شهادت نزدیک به ۳۵ هزار فلسطینی منجر شده اعلام کرد.

آستین گفت: «تعهد ما به اسرائیل محکم و راسخ است و از ۷ اکتبر به این سو ما ده‌ها میلیارد کمک برای اسرائیل ارسال کرده‌ایم.»

وزیر دفاع آمریکا مدعی شد که واشنگتن هنوز با انجام هر گونه عملیات عمده نظامی در رفح مخالف است.

با آنکه بسیاری از تحلیلگران معتقدند که عملیات نظامی اسرائیل در رفح با چراغ سبز ایالات متحده آغاز شده لوید آستین مدعی شد که واشنگتن با هر گونه عملیات بزرگ در رفح مخالف است.

روزنامه هاآرتص روز گذشته گزارش داده بود آمریکا، مصر و اسرائیل توافق کرده‌اند اداره گذرگاه رفح بعد از تصرف آن توسط اسرائیل به یک شرکت خصوصی امنیتی آمریکا سپرده شود.

دولت آمریکا اصلی‌ترین حامی اسرائیل در جنگ غزه بوده که از ۷ اکتبر در پی عملیات حماس موسوم به «طوفان‌الاقصی» آغاز شده است.

واشنگتن از زمان آغاز جنگ غزه به طرق مختلف اعم از وتوی قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل، ارسال تسلیحات و تلاش‌های دیپلماتیک از اسرائیل در این جنگ حمایت کرده است.

سیاست‌های کاخ سفید اعتراضات گسترده‌ای را در جهان از جمله در خود آمریکا به همراه داشته که دامنه آن در روز‌های گذشته به دانشگاه‌ها رسیده است.

گزارش‌ها حاکی است دانشگاه‌هایی در اکثر ایالت‌های آمریکا طی سه هفته گذشته گذشته اردوگاه‌هایی در حمایت از فلسطین تشکیل داده‌اند.

گفته می‌شود پلیس آمریکا با ورود به دانشگاه‌ها بیش از ۲۲۰۰ نفر را تا کنون دستگیر کرده است. در بعضی دانشگاه‌ها تصاویر و فیلم‌هایی از برخورد خشونت‌آمیز پلیس با تظاهرات‌کنندگان منتشر شده است.

مقام‌های آمریکایی از جمله بایدن تلاش کرده‌اند تظاهرات‌های دانشجویان را غیرمسالمت‌آمیز یا یهودستیزانه جلوه دهند.

دیگر خبرها

  • سفارش میلیارد یورویی تسلیحاتی آلمان از آمریکا
  • وزیر دفاع آمریکا: همچنان مخالف هرگونه عملیات نظامی گسترده در رفح هستیم
  • وزیر دفاع آمریکا: ده‌ها میلیارد کمک برای اسرائیل ارسال کرده‌ایم
  • وزیر دفاع آمریکا: ده‌ها میلیارد دلار به اسرائیل کمک کردیم
  • ادعای مضحک وزیر دفاع آمریکا درباره ایران
  • لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران
  • ادعای وزیر دفاع آمریکا: ایران همچنان یک تهدید برای کل منطقه خاورمیانه است
  • امیرعبداللهیان: در مسیر تدوین نقشه راه برای بازگشت روابط طبیعی ایران و مصر هستیم
  • امیرعبداللهیان: ۲ روز قبل از عملیات وعده صادق به طرف آمریکایی هشدار دادیم
  • امیرعبداللهیان: همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است